Se restricționează traficul tramvaielor pe Șoseaua Olteniței

Ca urmare a demarării lucrărilor la unul din pasajele pietonale subterane adiacente pasajului rutier de la Piaţa Sudului, începând cu data de 21.03.2015, se restricţionează circulaţia tramvaielor pe Şoseaua Olteniţei.

Din această cauză, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va lua următoarele măsuri de reorganizare a transportului public în zonă:
Linia 11 va funcţiona pe traseul de bază între ,,Cartier 16 Februarie” şi Piaţa Eroii Revoluţiei, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Şoseaua Giurgiului, Strada Anghel Alexandru, Strada Zeţarilor, până la terminal ,,Zeţarilor”.
Tramvaiele liniei 11 vor efectua opriri în staţiile aferente liniilor 4, 7, 25.

Pentru preluarea călătorilor pe tronsonul „Romprim” – „Piaţa Eroii Revoluţiei”, zonă în care nu va mai funcţiona linia 11 de tramvaie, se înfiinţează linia navetă de autobuze 611.
Autobuzele acestei linii vor circula de la terminalul „Romprim” pe Şoseaua Olteniţei, Piaţa Eroii Revoluţiei, Şoseaua Viilor, cu întoarcere pe străpungerea Viilor-Şerban Vodă, Calea Şerban Vodă, Piaţa Eroii Revoluţiei, Şoseaua Olteniţei, cu întoarcere la terminalul „Romprim”.
Autobuzele liniei navetă 611 vor efectua opriri în staţiile liniilor 232, 634.

De la aceeaşi dată, staţia de autobuze „Şoseaua Berceni”, aferentă liniilor 634, N103, N124, situată pe Şoseaua Olteniţei, sens Romprim, va fi reamplasată la cca. 50 m după intersecţia cu artera Intrarea Neţea.

 

http://www.b365.ro/se-restrictioneaza-traficul-tramvaielor-pe-soseaua-oltenitei_227137.html#sthash.wNVazvU2.dpuf

 

153 - 11 - 28.05.2014

2 thoughts on “Se restricționează traficul tramvaielor pe Șoseaua Olteniței

  1. Pe Bulevardul Octavian Goga când are de gând Primăria Capitalei să modernizeze cele două peroane de la intersecția cu Calea Vitan cu bănci,cu copertine și cu balustrade de protecție???

  2. Aceeași întrebare și pentru peronul de pe Șoseaua Giurgiului de la intersecția cu Strada Ștefan Dumitrescu și pentru peronul de pe Șoseaua Giurgiului de la intersecția cu Șoseaua Olteniței.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *